installaties per jaar

jaar groene ervaring

personen tot uw dienst

genomineerd Trends Gazellen ('19 en '20)

Geniet uw bedrijfsgebouw al van de kracht van de zon?

Meer en meer bedrijven kiezen door de stijgende energiefacturen voor duurzame energie-oplossingen. Advenso kan u daarbij bijstaan en is actief in het plaatsen van zonnepanelen, huisbatterijen, laadoplossingen, warmtepompboilers en zonneboilers in gans Vlaanderen. Dankzij ons uitgebreid portfolio met diverse projecten kunnen we voor ieder bedrijf een gepaste oplossing aanbieden.

Het team van Advenso staat u graag bij van A-Z bij het proces en zorgt voor de engineering, financiering, installatie en opvolging van uw project. Zo geniet u steeds de beste service bij uw groene oplossingen! Benieuwd?

Ontdek onze opties voor zonnepanelen

2 opties voor uw dak

Advenso start steeds met een uitgebreide groene analyse

Zelf investeren

Tegenwoordig zijn er veel particulieren maar daarnaast ook bedrijven die meer en meer in de ban zijn van het investeren in zonnepanelen. Er komen veel voordelen kijken bij de installatie van zonnepanelen op het dak van uw bedrijf. Zet samen met Advenso de stap naar een duurzame toekomst als bedrijf!

  • Fiscale steunmaatregelen
  • Groene stroomcertificaten
  • Interessante investering

Dak huren of verhuren

Wenst u de productie van duurzame energie een boost te geven? Stel uw dak ter beschikking voor een zonne-energiesysteem tegen een financiële vergoeding. Moedig mensen aan om meer groenere vormen van energie toe te passen in het dagelijks leven.

  • Economisch en duurzaam
  • Groen imago vergroten
  • Extra rendement

Advenso’s realisaties

We kregen het vertrouwen van deze bedrijven

KV Oostende spelershome

De zonnepanelen van KV Oostende werden gefinancierd via een crowdfunding project waar supporters en omwonenden aan konden meedoen. In totaal gaat het over 3 projecten: KVO C-tribune, de spelershome op De Schorre en de hoofdtribune. De...

Lees meer

KV Oostende C-tribune

De zonnepanelen van KV Oostende werden gefinancierd via een crowdfunding project waar supporters en omwonenden aan konden meedoen. In totaal gaat het over 3 projecten: KVO C-tribune, de spelershome op De Schorre en de hoofdtribune. De...

Lees meer

Avonture

Lees meer

KV Oostende hoofdtribune

De zonnepanelen van KV Oostende werden gefinancierd via een crowdfunding project waar supporters en omwonenden aan konden meedoen. In totaal gaat het over 3 projecten: KVO C-tribune, de spelershome op De Schorre en de hoofdtribune. De...

Lees meer

Revi Food

Het familiebedrijf Revi Food heeft meer dan 400 zonnepanelen gelegd op haar bedrijfsgebouw aan de Vismijnlaan 3. “Hiermee willen we onze ecologische voetafdruk verkleinen. De koeling moet het hele jaar door draaien, maar liefst wel op...

Lees meer

Vrijetijdscentrum Jabbeke

Lees meer

Gedan

Gedan is een algemene bouwonderneming die zich specialiseert in bouwen en verbouwen. Bij Gedan wordt het grootste deel van de geproduceerde energie aangewend voor de kantoren, loodsen en productieactiviteiten. Er werd ook gekozen om...

Lees meer

Zonnepanelen zijn goud waard op uw dak

Advenso biedt duurzame zonnepanelen aan. Dankzij de samenwerking met Europese partners zorgen we ervoor dat u de zonnepanelen van de hoogste kwaliteit krijgt. Zonnepanelen maken gebruik van één van de krachtigste en meest vrije bronnen van de natuur: energie geproduceerd door de zon. Zonnepanelen, ook wel fotovoltaïsche zonnepanelen genoemd, zetten zonlicht om in elektriciteit op een duurzame manier zonder het vervuilen van het milieu.

Advenso is uw partner bij het plaatsen van zonnepanelen die uw woning volledig energieneutraal maken. Bespaar op uw energiefactuur door zelf stroom te produceren.

Om u te helpen bij het overstappen naar hernieuwbare energie hebben wij een gestructureerd overzicht met informatie over de installatiekosten, de voordelen, de kenmerken en de prijzen bij Advenso.

  • Maak een gratis dak analyse!

    Advenso komt graag bij uw bedrijf langs op een dag en tijdstip naar wens. Wij nemen binnen de 72 uur contact met u op om een gepast moment vast te leggen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advenso verzorgt de installatie van A tot Z(on)

Montagestructuur

Draag- en montagestructuren bestaan uit anti-oxiderend materiaal: aluminium of inox (RVS). Het bevestigingssysteem laat toe om, bij disfuncties, een eenvoudige verwijdering en/of vervanging van de modules toe te laten.

Voor platte daken wordt gebruik gemaakt van een ballastsysteem zonder doorboring of beschadiging van de bestaande dakhuid. De draagstructuur wordt op een eenvoudige manier verzwaard met een ballast. Om windbelasting en dakbelasting te beperken kunnen sluitpanelen voorzien worden.

Zonnepanelen

Voor uw installatie voorzien wij tier 1 listed zonnepanelen. De fabrikanten in tier 1 zijn de meest kwalitatieve en betrouwbare merken. Ze voldoen aan een aantal strenge criteria, waardoor ze ook door financiële instellingen als betrouwbaar worden beschouwd.

Bekabeling

De installaties van elektriciteitskabels voldoet aan de voorschriften van het AREI. De sectie van de DC kabels bedraagt minimum 6mm2. Alle DC kabels worden uniform gelabeld per string, en de labels worden zichtbaar aangebracht bij vertrek van de panelen, bij de dakdoorvoer en bij de aansluiting aan de omvormer(s).

De DC kabels en de connectoren worden met kabelbinders opgebonden tussen de panelen en samengebonden in de kabelgoten zodat geen enkele kabel of connector de dakhuid raakt. De kabelgoten zijn van niet-oxideerbaar materiaal en worden zo geplaatst dat de bekabeling bij maximale waterstand op het dak nooit in het water kan liggen.

Omvormers

Advenso kiest standaard voor haar industriële zonnepanelen installaties omvormers van het merk Huawei, Growatt en SMA. De omvormer(s) hebben meerdere Maximum Power Point Trackers (MPPT) en worden gedimensioneerd in functie van een maximale opbrengst. Er wordt gedimensioneerd binnen een marge van -20 % tot +5 % t.o.v. het geïnstalleerd vermogen.

Netontkoppelbord

De installatie met een vermogen van meer dan 30 kW wordt steeds voorzien van een netontkoppelbord. Het netontkoppelbord bevat de bekabelde automaten voor de omvormers, een onbalansbeveiliging en overspanningsbeveiliging, backup, een zoemer en een geijkt ontkoppel relais.

Partnerbedrijven

We kregen het vertrouwen van deze bedrijven