Zonnepanelen in Roeselare

Op zoek naar een zonnepanelen installateur in Roeselare?

Advenso is een gekende zonnepanelen-installateur in Roeselare en omgeving. We plaatsen jaarlijks honderen zonnepaneleninstallaties in West-Vlaanderen waaronder ook een groot aantal in de streek in en rond Roeselare. Bekijk hier een kaart met al onze verwezenlijkingen en projecten in Roeselare.

Enkele van de Roeselaarse deelgemeenten waarin we actief zijn:

  1. Roeselare
  2. Beveren-Roeselare
  3. Oekene
  4. Rumbeke

Ook buiten Roeselare

Daarnaast is Advenso natuurlijk ook buiten Roeselare actief zoals in Moorslede, Izegem, Ardooie of Staden. Advenso is gevestigd in Jabbeke en dit al sinds 2007. Advenso geldt hiermee als één van de vaste waarden in de zonnepanelensector.

Lees ook:

ENERGIELENING ROESELARE

ERKEND RESCERT ZONNEPANELEN INSTALLATEUR

WAT IS DE ZONNEKAART?

Van plan om zonnepanelen te plaatsen?

Informeer je goed. Vraag hier meer informatie aan

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Zonnepanelen in Roeselare

Onze producten

Advenso is niet enkel gespecialiseerd in zonnepanelen maar biedt ook als één van de weinigen op de markt een groot gamma huisbatterijen aan. Verder plaatst Advenso ook andere duurzame technologieën zoals:

Onze merken zonnepanelen

Advenso heeft een groot gamma van zonnepanelen merken in huis waaronder vanzelfsprekend Sonnenstromfabrik maar ook LG Solar, SMA-omvormers voor zonnepanelen, Panasonic Zonnepanelen.

Zonnepanelen in Roeselare

Wil je zonnepanelen plaatsen op je dak in Roeselare? Vraag dan zeker de informatiebrochure van Advenso aan zodat je goed geïnformeerd bent over alle mogelijkheden met zonnepanelen in West-Vlaanderen.

Advenso adviseert je niet enkel over het verwachte rendement, de terugverdientijd of de verwachte kosten. We geven in elk van onze prijsberekeningen ook altijd een inzicht in de subsidies waarop je aanspraak maakt als je zonnepanelen of huisbatterijen laat plaatsen. Bij huisbatterijen geldt bijvoorbeeld een Vlaamse premie tot 3200 euro

Offerte zonnepanelen

Vraag je direct een offerte bij Advenso? Dat is altijd vrijblijvend zonder verplichtingen en mag ook informatief. In de offerte voor zonnepanelen vind je altijd volgende gegevens terug:

  1. De kostprijs van nieuwe zonnepanelen
  2. De terugverdientijd (na hoeveel jaar rendeert je investering)
  3. Het prosumententarief (bekijk hier een lijst met alle prosumententarieven)
  4. De premies en subsidies op zonnepanelen
  5. De lange garanties op je nieuwe zonnepanelen (Advenso biedt tot 30 jaar garantie)