10/09/2019

Info-avond zonnepanelen KVO

KVO is goed op weg om het eerste CO2 neutraal voetbalstadion in België te hebben. Daarom plaatst KV Oostende 1036 zonnepanelen op de Versluys Arena. Deze constructie wekt 323 000 kw/h energie per jaar op. Dit project loopt in samenwerking met Zero Emission Solutions (studiebureau) en Advenso, specialist in het plaatsen van zonnepanelen.

Help het klimaat, investeer in groene energie & verdien geld! Als supporter, geïnteresseerde, omwonende… kunt u nu mee investeren.

Naast de voorstelling van KVO’lt zal Advenso ook de mogelijkheden voor bij u thuis of uw bedrijf uit de doeken doen. Een zeer interessante avond dus!

Programma

19h30 | Ontvangst met drankje
20h00 | KVO’lt (Crowdfundingsproject zonnepanelen op de Versluys Arena – KV Oostende)
20h45 | zonnepanelen bij u thuis
21h15 | Vragenronde
21h30 | Afsluitingsdrankje

Dit evenement is gratis toegankelijk voor iedereen, van harte welkom.

Inschrijven kan hier.

Vraag meer info aan

Nu al meer info krijgen over zonnepanelen? Dat kan via dit formulier

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Gelijkaardige blogberichten

Advenso zonnepanelen

Waarom nog investeren in zonnepanelen?

Je bent van plan om te investeren in vormen van duurzame energie. En je denkt aan bijvoorbeeld zonnepanelen in combinatie met een thuisbatterij. Al snel kom je te weten dat het plaatsen van zonnepanelen nog altijd een slimme...

Advenso zonnepanelen

Investeren in zonne-energie: kopen of huren?

Heb je besloten om te investeren in zonnepanelen? Dan volgt de vraag of je ervoor kiest om zonnepanelen te kopen, te huren of misschien zelfs te financieren door middel van een krediet. Sinds 2019 kan je in België namelijk opteren voor...

  • Maak een gratis energie-analyse!

    Advenso, de energie-architect, komt graag bij je langs op een dag en tijdstip naar wens. Wij nemen binnen de 72 uur contact met je op om een gepast moment vast te leggen.

  • Mijn adres

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.