Gaselwest prosumententarief

Over Gaselwest

Gaselwest staat voor: Intercommunale Maatschappij voor Gas en Elektriciteit van het Westen. Het is de netbeheerder van verschillende gemeenten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. De distibutiemaatschappij staat erom bekend één van de duurste netbeheerders van Vlaanderen te zijn.

Gaselwest beheert het grondgebied van de gemeenten Alveringen, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Deerlijk, De Haan, Deinze, Dentergem, De Panne, Gavere, Heuvelland, Horebeke, Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Kluisbergen, Koksijde, Kortrijk, Kruishoutem, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Lo-Reninge, Maarkedal, Menen, Mesen, Meulebeke, Moorslede, Nazareth, Nieuwpoort, Oostrozebeke, Oudenaarde, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ronse, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wielsbeke, Wingene, Wortegem-Petegem, Zingem, Zonnebeke, Zulte, Zwalm en Zwevegem.

Prosumententarief bij Gaselwest

Zoals alle netbeheerders rekent Gaselwest ook een prosumententarief door aan eigenaars van zonnepanelen die het elektriciteitsnet gebruiken als batterij (het systeem van de terugdraaiende teller).

Bij Gaselwest bedraagt dit prosumententarief in 2019 per kW of kVA (kilovoltampère) €109,24 per jaar.

Vraag een prijsberekening aan voor nieuwe zonnepanelen

inclusief Gaselwest prosumententarief, steeds vrijblijvend en informatief

Oops! We could not locate your form.