Dirk Joye uit Veurne

Ons huis was toe aan een upgrade. Hier en daar hebben we wat gerenoveerd, de tuin laten heraanleggen en het was ook nodig dat we iets deden aan de hoge energiefacturen. Omdat onze spaarcentjes toch weinig opbrengen, wilden we zonnepanelen laten plaatsen. Bovendien is dat positief voor het milieu.

Advenso was een van de betere keuzes

Ik heb op de computer verschillende bedrijven opgezocht en ook het advies van de groep Samen Sterker bekeken. Er zijn een vijftal vertegenwoordigers langs geweest. Van bij het eerste contact leek Advenso mij zeer betrouwbaar en duidelijk. Een van de betere keuzes dus. Daarna kregen we de offerte voor het Zongarantpakket. De verhouding tussen prijs en kwaliteit was voor ons optimaal en dus besloten we met Advenso in zee te gaan.

Een leuk hebbedingetje

De app van Advenso heb ik met plezier gedownload op mijn tablet. Je klikt erop en je krijgt meteen een overzicht van wat je produceert. Dan denk je: ‘tof, onze meter draait achteruit’ of ‘We hebben al zoveel opbrengst!’. Ik kijk er zeker niet elk uur naar, maar toch elke dag. Bovendien is de app enorm gebruiksvriendelijk.