Zonnepanelen op carport plaatsen

Zonnepanelen op carport plaatsen

Een carport zorgt er niet enkel voor dat je auto droog en veilig staat: een carport kan ook uitstekend dienen als plek om een zonnepaneleninstallatie te installeren.

Advenso installeert regelmatig zonnepaneleninstallaties op carports. Het is een keuze die bij veel mensen snel wordt gemaakt om verschillende redenen:

  • Gemakkelijke installatie: zonnepanelen op een carport zijn gemakkelijk te installeren
  • Uitbreiding bestaande installatie: bij mensen met zonnepanelen op het dak, kan de carport uitstekend dienen als uitbreiding van de bestaande zonnepaneleninstallatie
  • Persoonlijke keuze: wie geen zonnepanelen op het dak wilt leggen, kan er wel voor kiezen om toch panelen te leggen op de carport
  • Elektrische auto: wie elektrisch rijdt, heeft natuurlijk elektriciteit nodig. Die kan perfect volledig of gedeeltelijk opgewekt worden via zonnepanelen op het dak en/of de carport.

Foto’s van zonnepanelen op carport

Overweeg je om zonnepanelen op je carport te laten plaatsen? Deze foto’s kunnen je alvast inspireren. Wil je graag meer informatie over deze mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op.

Van plan om zonnepanelen te plaatsen?

Vraag hier meer informatie aan over alle combinaties, prijzen en mogelijkheden

Advenso: erkend installateur van zonnepanelen op carports

Advenso is een RESCert-gecertificeerd zonnepaneleninstallateur met oprichting in 2007. Hiermee is Advenso één van de meest mature installateurs op de Vlaamse zonnepanelenmarkt.

Lees ook: Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?