Beloon jouw bedrijf met
een groen imago.

Advenso helpt bedrijven in hun zoektocht naar de ideale energie-oplossing.

De voordelen van groene energie voor jouw bedrijf

Advenso biedt een waaier aan duurzame energieoplossingen en zet zo ondernemers op de groene weg. Hernieuwbare energie inzetten om jouw zaak vooruit te helpen? Jouw bedrijfsdak laten renderen? Wij denken met je mee!

Haal winst uit je zonnedak

Schommelende energieprijzen blijven een grote uitdaging voor ondernemers. Hoog tijd dus om ‘grijze’ energie in te ruilen voor groene stroom. Kies daarom voor een fotovoltaïsche dakinstallatie of zonnepark. Dé technologie die zonlicht omzet in elektriciteit, staat al jaren op nummer één als energiepositieve oplossing. Ga je helemaal voor een big win en wil je een deel van de opgewekte zonne-energie opslaan of net optimaal gebruiken? Informeer dan naar onze combinaties met opslagbatterijen, warmtepompen of (slimme) laadpalen. Wij garanderen bovendien dat elk project kwalitatief wordt uitgevoerd. Zo verdien jij je investering dubbel en dik terug!

Doordacht advies voor duurzame groei

Dat er ook bij bedrijven een groeiende aandacht is voor groene energie, staat buiten kijf. Voor een leefbaar klimaat is dat natuurlijk een goede zaak. En het levert jouw onderneming ook nog eens fiscale steunmaatregelen en andere straffe voordelen op. Maar hoe kies je de energieoplossing die perfect bij jouw zaak past? Laat je adviseren door onze energie-experten. Gaan we samen in zee? Dan heb je bij Advenso op elk moment een vast aanspreekpunt. Jouw projectmanager begeleidt je project van a tot z, vanaf het eerste adviesgesprek tot de uitvoering en de opvolging van jouw groenestroominstallatie. Eén contactpersoon, geen zorgen.

Twee opties voor het financieren van jouw dakinstallatie

Zelf investeren

Zonnepanelen vormen zonder twijfel een interessante bedrijfsinvestering die zichzelf terugverdient. Zo geniet je als ondernemer van extra fiscale voordelen. Waarom nog wachten? Bekijk je energievoorzieningen door een groene bril en maak zo het verschil!

Geen eigen investering nodig

Naast eigen financiering zijn er andere manieren om je fotovoltaïsche installatie te realiseren. Van energiedelen tot crowdfunding. Aan jou de keuze! Zo kan je een financiële vergoeding afspreken voor de groene stroom die je produceert maar zelf niet verbruikt. Een oplossing op maat van jouw bedrijf? Advenso denkt graag met je mee!

Verzekerd van de beste service

Doorgedreven klantgerichtheid. Dát is het ultieme streefdoel van ons professionele team van planners, adviseurs, installateurs en ingenieurs. En daar slagen we in, Advenso geniet namelijk het vertrouwen van meer dan 3.000 tevreden klanten, waaronder heel wat bedrijven. Onze positivo’s – zoals we hen graag noemen – begeleiden je stap voor stap bij het maken van duurzame keuzes. Van het in kaart brengen van je energienoden tot een voorstel met optimale opslagcapaciteit, gevolgd door de installatie en het onderhoud van de toestellen. Alles draait rond het zo energie-efficiënt mogelijk maken van je gebouw. Wordt ook jouw bedrijf een toonbeeld van duurzame groei? Advenso, advies waarop je kan vertrouwen!

Werknemers

> 0
> 0

Projecten per jaar

Sinds

2023

Tevreden klanten

> 0

De meest voordelige groene stroom voor jouw bedrijf

Hoe maak je als bedrijf de switch naar groene energie? Dat hangt af van meerdere factoren, die situatie per situatie verschillen: het potentiële dakoppervlak, ligging, oriëntatie, … Ook het stroomverbruik is erg uiteenlopend en moet per project bekeken worden. Advenso stemt de functionaliteiten 100% af op de behoeften van je organisatie. Voor kleine of grote projecten: van laadpalen tot zonneparken. Op maat van elk bedrijf.

Enkele projecten

KV Oostende spelershome

De zonnepanelen van KV Oostende werden gefinancierd via een crowdfunding project waar supporters en omwonenden aan konden meedoen. In totaal gaat het over 3 projecten: KVO C-tribune, de spelershome op De Schorre en de hoofdtribune. De energie van de C-tribune wordt volledig aangewend voor het eigen verbruik. De geproduceerde energie van deze tribune wordt via een directe lijn aan de naastliggende Delhaize supermarkt verkocht. Het is nog maar de tweede keer dat deze constructie in Vlaanderen toegepast wordt.

Revi Food

Zonnepanelen op plat dak en hellend dak met trapeziumplaat.

Het familiebedrijf Revi Food heeft meer dan 400 zonnepanelen gelegd op haar bedrijfsgebouw aan de Vismijnlaan 3. “Hiermee willen we onze ecologische voetafdruk verkleinen. De koeling moet het hele jaar door draaien, maar liefst wel op een ecologische manier”, aldus zaakvoerder Wim Quinet. “We willen ook meer duurzame verpakkingen voor onze producten introduceren en ons eigen afvalwater zuiveren”.

Gedan

Gedan is een algemene bouwonderneming die zich specialiseert in bouwen en verbouwen. Bij Gedan wordt het grootste deel van de geproduceerde energie aangewend voor de kantoren, loodsen en productieactiviteiten. Er werd ook gekozen om aanvullend de zelfconsumptie te verhogen door het plaatsen van een 10 KWh batterij opslagsysteem.

Jaarlijks voorziet Advenso 3.000 klanten van hun eigen groene stroom. Ontdek wat zij van onze positive energy solutions vinden.

Vrijdag 22 maart 2024

Opendeurdag

Wees van harte welkom op de opening van onze gloednieuwe showroom op vrijdag 22 maart 2024 van 10:00u – 18:30u.

Geniet van een hapje en een drankje met een blik achter de schermen, onze unieke producten en maak een energiek praatje
met ons. Kom langs of informeer via 050 70 34 33 of bij je projectmanager. Tot dan!