Zonnepanelen

Maak van je dak of bedrijfsoppervlakte
een hotspot voor groene energie!

Je vaste kosten onder controle houden? Dan is een zonne-energieproject van Advenso een logische keuze! Zo verlaag je maximaal je elektriciteitsfactuur en draagt jouw bedrijf tegelijk bij aan een klimaatneutrale toekomst. Ontdek nog meer voordelen!

Duurzame energieoplossingen

Beschikt je bedrijfsgebouw over een ruim dak, een onbenut stuk terrein of overdekte parking? Overweeg dan zeker om zonnepanelen te plaatsen! Met hoogwaardige kwaliteit, een snelle terugverdientijd en slimme monitoring garandeert Advenso het beste rendement voor jouw bedrijf. Ontdek hoe je jarenlang geniet van een fikse besparing op je energiefactuur!

Twee opties voor het financieren van jouw dakinstallatie

Zelf investeren

Zonnepanelen vormen zonder twijfel een interessante bedrijfsinvestering die zichzelf terugverdient. Zo geniet je als ondernemer van extra fiscale voordelen. Waarom nog wachten? Bekijk je energievoorzieningen door een groene bril en maak zo het verschil!

Geen eigen investering nodig

Naast eigen financiering zijn er andere manieren om je fotovoltaïsche installatie te realiseren. Van energiedelen tot crowdfunding. Aan jou de keuze! Zo kan je een financiële vergoeding afspreken voor de groene stroom die je produceert maar zelf niet verbruikt. Een oplossing op maat van jouw bedrijf? Advenso denkt graag met je mee!

Verzekerd van de beste service

Of je nu een kleine zelfstandige bent, een KMO of landbouwbedrijf runt, elektriciteit is onmisbaar in je onderneming. Maar welke duurzame energieoplossing is interessant voor jouw bedrijf? Heb je 24u/dag koeling nodig? Draaien je productielijnen non-stop? Of ligt je piekverbruik vooral in de kantooruren? Laat ons je adviseren! Als totaalexpert buigt Advenso zich over de specifieke energienoden van jouw bedrijf, om te komen tot een optimaal rendement van je eigen groene energie. Wij zijn een dynamisch meedenkend team dat je bedrijf graag op weg helpt naar een duurzame toekomst. Van advies tot professionele plaatsing, naar onderhoud en slimme monitoring. Volledig op maat van jouw bedrijf! Vertrouw op onze jarenlange ervaring en actuele knowhow!

Zonnepanelen voor jouw bedrijf in 4 eenvoudige stappen

Plaatsbezoek & advies

Een expert van Advenso komt bij je langs, inventariseert je bedrijfssituatie en bespreekt de mogelijkheden om tot een hogere energie-efficiëntie te komen. Met professioneel advies begeleiden we je naar de beste zonnepaneleninstallatie voor jouw business!

Offerte & opbrengstberekening

Op basis van jouw bedrijfseigen energiebehoeften maken wij een gedetailleerde offerte op. Maximale opbrengst van je zonne-installatie en minimale energieverspilling staan hierbij centraal.

Bestelling & definitieve opmetingen

Ga je over tot bestelling? Schitterend nieuws! Onze specialisten spreken opnieuw met je af. Ditmaal voor de netstudie en de detailengineering. ✓ Dakbelasting ✓ Kabeltraject ✓ Aansluitwaarde meterkast. Zo komt jouw bedrijf niet voor verrassingen te staan!

Plaatsing & optimalisering

Eenmaal geplaatst volgens gecertificeerde richtlijnen, regelen wij de keuring. Jouw bedrijfspand is nu een groene hotspot! Maar ook hier stopt onze service niet. Nood aan verdere ondersteuning, optimalisatie of onderhoud? Contacteer ons!

Meer winst dankzij monitoring en slimme sturing

Wil je je zonnepanelen écht optimaal laten renderen? Laat dan jouw installatie 24/7 digitaal monitoren. Merken onze specialisten een storing of verminderd rendement? Dan lossen ze dit snel op zodat er nauwelijks groene stroom verloren gaat. Bedrijven maximaal ontzorgen, daar draait het om. Zo kan je ook opteren voor slimme sturing. Inspelen op dynamische energietarieven, verbruikspieken vermijden, dynamic load balancing,… Het kan allemaal! Jij hebt het al druk genoeg met het managen van jouw bedrijf. Daarom managen wij graag jouw groene energie!

Fiscale stimuli maken laadstations nóg rendabeler

Met groene investeringen doe je niet alleen de planeet een plezier, het levert je bedrijf ook fiscale voordelen op. Zo komt de installatie van zonnepanelen sowieso in aanmerking voor fiscaal interessante afschrijvingen. In sommige gevallen zelfs te combineren met de eenmalige investeringsaftrek voor energiebesparende investeringen van 8% of verhoogde investeringsaftrek van 13,5%. Kan je de fiscale spelregels nog moeilijk bijhouden? Onze experten adviseren je graag!

Bezoek onze showroom

We zetten de deuren van onze gloednieuwe showroom open om jou met plezier te ontvangen. Maak een afspraak, kom langs en bewonder onze producten van dichtbij.

Kom naar onze infoavonden

Ontvang je graag gerichte informatie over onze duurzame energieoplossingen? Kom naar onze infoavonden of belevingsdagen en we vertellen er jou alles over!