Laadpalen

Een groene toekomst… dichterbij dan je denkt. Maak oplaadpunten voor elektrische wagens onderdeel van je bedrijf!

Altijd een laadpaal vlakbij

De transitie naar groene mobiliteit is een feit. Met laadstations van Advenso maak je je onderneming klaar voor de toekomst.
Transformeer je bedrijfsparking in een hotspot voor positieve energie!

Laadpalen als extra bedrijfstroef

De elektrificatie van bedrijfswagens gaat ongezien snel. Maar de laadkosten kunnen hoog oplopen. De oplossing: de performante laadstations van Advenso, waarmee je maximaal gebruik maakt van de gratis energie die je zonnepanelen opwekken. Zo verdien je niet alleen de investering snel terug, maar versterk je ook het imago van je bedrijf. Maak van je parkeerterrein een groene aantrekkingspool voor je klanten en werknemers. Zet vandaag nog een nieuwe stap naar een duurzame toekomst!

Aantrekkelijke titel duurzaam ondernemen

De win-win-win van duurzaam ondernemen: verlaag de CO₂-uitstoot, bespaar op je energiekosten en versterk je groene imago. De combinatie van zonnepanelen, laadpalen en een slim energiesysteem bewijst dat het kan! Ecologie staat niet los van economie. Integendeel, het is de juiste weg vooruit. Vertrouw op de hoogwaardige technologie van Advenso. Zo zorgen wij voor positieve energie voor jouw bedrijf.

Verzekerd van de beste service

Of je nu een kleine zelfstandige of KMO bent, duurzame energieoplossingen passen perfect binnen een economisch én ecologisch verantwoord ondernemerschap. Zo maak je ook met laadpalen het verschil. Maar waarop moet je letten? Kies je voor publieke of private oplaadpunten? Enkele of dubbele, AC- of DC-laadstations? Of liever slimme laadpalen met load balancing? Als totaalexpert buigt Advenso zich over de specifieke energienoden van jouw bedrijf, om te komen tot een optimaal rendement van je eigen groene energie. Wij zijn een dynamisch meedenkend team dat je bedrijf graag op weg helpt naar een duurzame toekomst. Van advies tot professionele plaatsing, naar onderhoud en slimme monitoring. Volledig op maat van jouw bedrijf! Vertrouw op onze jarenlange ervaring en actuele knowhow!

Een laadpaal voor jouw bedrijf in 4 eenvoudige stappen

Plaatsbezoek & advies

Een expert van Advenso komt bij je langs, inventariseert je bedrijfssituatie en bespreekt de technische mogelijkheden voor het plaatsen van laadpalen.

Offerte & opbrengstberekening

Op basis van jouw bedrijfseigen behoeften maken wij een gedetailleerde offerte op. Maximale opbrengst van je zonne-installatie en minimale energieverspilling staan hierbij centraal. Van een duurzaam gebouw tot groene mobiliteit.

Bestelling & definitieve opmetingen

Ga je over tot bestelling? Schitterend nieuws! Onze specialisten spreken opnieuw met je af. Ditmaal voor de verdere detailengineering. Zo komt jouw bedrijf niet voor verrassingen te staan!

Plaatsing & optimalisering

Eenmaal geplaatst volgens gecertificeerde richtlijnen, regelen wij de keuring. Je bent nu klaar om de groene mobiliteit binnen je bedrijf te vergroten. Maar ook hier stopt onze service niet. Nood aan verdere ondersteuning, optimalisatie of onderhoud? Contacteer ons!

Meer winst dankzij monitoring en slimme sturing

Wil je je slimme laadinfrastructuur écht optimaal laten renderen? Laat dan jouw installatie 24/7 digitaal monitoren. Merken onze specialisten een storing of verminderd rendement? Dan lossen ze dit snel op zodat er nauwelijks groene stroom verloren gaat. Bedrijven maximaal ontzorgen, daar draait het om. Zo kan je ook opteren voor slimme sturing. Inspelen op dynamische energietarieven, verbruikspieken vermijden, dynamic load balancing,… Het kan allemaal! Jij hebt het al druk genoeg met het managen van jouw bedrijf. Daarom managen wij graag jouw groene energie.

Fiscale stimuli maken laadstations nóg rendabeler

Met groene investeringen doe je niet alleen de planeet een plezier, het levert je bedrijf bovendien extra financiële voordelen op. Zo geven laadstations recht op een verhoogd afschrijvingspercentage van 150% (nog tot 31 augustus 2024!). Zelfs in combinatie met de éénmalige investeringsaftrek. Kan je de fiscale spelregels nog moeilijk bijhouden? Onze experten adviseren je graag!

Bezoek onze showroom

We zetten de deuren van onze gloednieuwe showroom open om jou met plezier te ontvangen. Maak een afspraak, kom langs en bewonder onze producten van dichtbij.

Kom naar onze infoavonden

Ontvang je graag gerichte informatie over onze duurzame energieoplossingen? Kom naar onze infoavonden of belevingsdagen en we vertellen er jou alles over!