Premies

Interesse om als bedrijf te investeren in duurzame energieoplossingen? Check zeker voor welke overheidspremies of fiscale voordelen jouw project in aanmerking komt! Zo bouw je goed geïnformeerd aan een groene toekomst.

Investeren in zonnepanelen?
Ontdek de fiscale voordelen voor jouw bedrijf!

Is de keuze voor een zonnepaneleninstallatie op het dak van je bedrijfspand, een onbenut stuk terrein of overdekte parking financieel interessant? Absoluut! Naast de energiebesparing, loont ook het fiscale duwtje in de rug nog steeds de moeite! Een eerste voordeel waar je als zelfstandig ondernemer of vennootschap beroep op kan doen, is de reguliere afschrijving. Hiermee win je al snel 30% terug van de investeringskost. Daarnaast komen zonnepanelen in aanmerking voor een eenmalige investeringsaftrek van 8% of een verhoogde investeringsaftrek van 13,5%. Een extra bonus in de vorm van een vermindering van de belastbare winst. Meer weten over de specifieke voorwaarden? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte. Mét fiscale berekeningen en terugverdienmodel. Advenso staat voor je klaar met positieve energie!

Steun voor land- en tuinbouw

Land- en tuinbouw zijn de sectoren bij uitstek die baat hebben bij groene energietechnieken. Zo zijn storagesystemen voor de opslag van zonne- of windenergie extra interessant. Niet in het minst naar aanleiding van de VLIF-steun. Het subsidiepercentage bedraagt 40% en voor jonge boeren zelfs 50%. Op die manier verdien je als agrarisch bedrijf de duurzame investering nog sneller terug! Interesse? Stel je plannen niet uit! Advenso helpt je graag met een kosten-batenanalyse.

Meer info: www.vlaanderen.be/investeringssteun-voor-land-en-tuinbouwers

Nuttig om weten over laadpalen

Goed nieuws voor bedrijven die willen inzetten op groene mobiliteit! Laat je elektrische oplaadpalen plaatsen vóór 31 augustus 2024? Dan geniet je nog van een verhoogd afschrijvingspercentage van 150%. Een voordeel dat kan tellen! Zeker in combinatie met de eenmalige investeringsaftrek. Wees er snel bij!

Interessante maatregelen batterijopslag

De batterijopslagsystemen van Advenso bieden een breed scala aan voordelen. Naast het feit dat je een hoge zelfvoorzieningsgraad bereikt, zijn er ook aantrekkelijke fiscale voordelen. Naast de reguliere afschrijvingen, geeft een storage battery recht op een eenmalige verhoogde investeringsaftrek van 20,5%. Bovendien zorgt de ecologiepremie+ van Vlaio voor een extra stimulans. Grijp deze kans om baas te worden van je eigen energie!

Meer info: www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/ecologiepremie

Overtuigd van onze positieve aanpak?

Onze gestroomlijnde aanpak staat niet alleen in het teken van het ontzorgen van gezinnen en bedrijven, maar focust ook op bewuste keuzes voor een duurzame toekomst. Wat beter is voor het milieu, is beter voor je budget én futureproof voor volgende generaties. Overtuigd? Ga samen met Advenso voor een lagere footprint!

Bezoek onze showroom

We zetten de deuren van onze gloednieuwe showroom open om jou met plezier te ontvangen. Maak een afspraak, kom langs en bewonder onze producten van dichtbij.

Kom naar onze infoavonden

Ontvang je graag gerichte informatie over onze duurzame energieoplossingen? Kom naar onze infoavonden of belevingsdagen en we vertellen er jou alles over!