Over ons

Onze positive energy solutions zijn gericht op maximale energie-efficiëntie en minimale elektriciteitskosten voor jouw bedrijf. Word 100% futureproof!

Met Advenso word jij baas over je eigen energie!

Advenso is al jarenlang toonaangevend op het vlak van duurzame energieoplossingen. Wij geloven in een positieve toekomst voor jouw onderneming, je medewerkers, je klanten en… de planeet. De overstap naar groene energie is voor ons de enige weg vooruit. Dankzij constante innovatie houden onze technologieën en materialen gelijke tred met de ontwikkelingen in de energiemarkten. Wil je werken aan een futureproof energiesysteem voor jouw bedrijf? Dat je vooral ook forse besparingen oplevert? Onze positivo’s delen graag hun ervaring en expertise. Wij zorgen ervoor dat jij baas wordt van jouw energie!

Betrouwbaarheid, kwaliteit en ontzorging

Advenso laat al sinds 2007 een energiek geluid horen in Vlaanderen. Als groene innovator genieten we het vertrouwen van tienduizenden tevreden klanten. Kiezen voor Advenso, dat is kiezen voor positive energy solutions die 100% afgestemd zijn op de behoeften van jouw bedrijf. Daar staat ons vakkundig team van planners, adviseurs, installateurs en ingenieurs voor garant. Reken op betrouwbaar advies en bespaar honderden euro’s!

Werknemers

> 0
> 0

Projecten per jaar

Sinds

2023

Tevreden klanten

> 0

Slimmer en duurzamer voldoen aan energienoden

Er verandert nogal wat op de energiemarkten. Maar geen nood! Met een brede waaier van positive energy solutions begeleidt Advenso ook jouw bedrijf naar een groene toekomst. Van zonnepanelen en batterijopslag tot intelligente verbruikers zoals laadpalen en airco’s. Maar vooruitdenkend als we zijn, is er meer. Met load balancing en slimme sturingstechnologie streven wij naar een maximale energie-efficiëntie en een hoge zelfvoorzieningsgraad voor jouw bedrijf. Zo slaag je erin maximaal te besparen op je energiekosten. Vandaag én morgen!

De energieke waarden van Advenso, jouw garantie voor kwaliteit.

Vertrouwen

Onze ultieme missie? Een betrouwbare schakel vormen op weg naar jouw energie-onafhankelijkheid.

Hulpvaardigheid

Met toewijding begeleiden we dagelijks onze klanten naar hun optimale groene energievoorziening.

Blijheid

Als blije positivo’s dragen wij elke dag ons steentje bij in het verminderen van de CO₂-uitstoot.

Nieuwsgierigheid

Onze nieuwsgierige voelsprieten zijn voortdurend gericht op nieuwe innovaties en verbeteringen.

Meet onze positivo’s

Arne Cammaert
Project Manager

Robin Bossuyt
Project Manager

Nicolas Roels
Project Manager

Mike Samaey
Project Manager

Keanu Maes
Projectmanager en Technische Support

Atom Martriosyan
Project Manager 

Brent De Houwer
Teamleader Project Managers

Laurent Wolters
Sales B2C

Matthijs Deprez
Technische Support

Jana Hullebus
Planning

Carine Soreyn
Facturatie

Sandy Hullebus
Boekhouding / Administratie

Ludovic Vigneron
CEO / Marketing

Bezoek onze showroom

We zetten de deuren van onze gloednieuwe showroom open om jou met plezier te ontvangen. Maak een afspraak, kom langs en bewonder onze producten van dichtbij.

Kom naar onze infoavonden

Ontvang je graag gerichte informatie over onze duurzame energieoplossingen? Kom naar onze infoavonden of belevingsdagen en we vertellen er jou alles over!