Batterijopslag

Kies voor een storage battery om je
eigen groene stroom op te slaan.
Benut elke kilowatt!

Industrial energy storage: dé innovatie die laadt en ontlaadt op maat van jouw bedrijf

De batterijopslagsystemen van Advenso luiden een nieuw tijdperk in voor bedrijven.
Ontdek de baanbrekende eigenschappen waarmee je tot 80% minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet!

Een goede én groene zaak

Met een energy storage-systeem van Advenso kies je voor hoogwaardige kwaliteit. Een uitstekende investering, die zichzelf gemiddeld in vier jaar terugverdient. Met 6.000 laadcycli kan je bovendien rekenen op een lange levensduur van het batterijopslagsysteem. Nog niet genoeg garanties? Je krijgt er 10 jaar fabriekswaarborg bovenop! Benieuwd wat batterijopslag voor jouw business kan betekenen? Doe beroep op onze expertise!
Advenso is ready to power you up!

Ontdek de voordelen

Verhogen zelfconsumptie

Werken met dynamische energiecontracten

Peakshaving

Werken op onbalans markt

Meer vermogen bij beperkte netaansluiting

Zelfconsumptie van jouw bedrijf verhogen

Het capaciteitstarief, de onbalansmarkt, dynamische energietarieven,… Eén ding is overduidelijk: de energiemarkt is volop in verandering. Je kan als bedrijf dus maar beter de opgewekte energie uit je zonnepanelen optimaal benutten. Een slimme batterij is de beste manier om dat te doen. Minder energie afstaan, meer opslaan en efficiënt gebruiken. Baas worden van je eigen energie? Advenso helpt je graag!

Verzekerd van de beste service

Of je nu een kleine zelfstandige bent, een KMO of landbouwbedrijf runt, elektriciteit is onmisbaar in je onderneming. Maar welke duurzame energieoplossing is interessant voor jouw bedrijf? Heb je 24u/dag koeling nodig? Draaien je productielijnen non-stop? Of ligt je piekverbruik vooral in de kantooruren? Laat ons je adviseren! Als totaalexpert buigt Advenso zich over de specifieke energienoden van jouw bedrijf, om te komen tot een optimaal rendement van je eigen groene energie. Wij zijn een dynamisch meedenkend team dat je bedrijf graag op weg helpt naar een duurzame toekomst. Van advies tot professionele plaatsing, naar onderhoud en slimme monitoring. Volledig op maat van jouw bedrijf! Vertrouw op onze jarenlange ervaring en actuele knowhow!

Een batterij voor jouw bedrijf in 4 eenvoudige stappen

Plaatsbezoek & advies

Een expert van Advenso komt bij je langs, inventariseert je bedrijfssituatie en bespreekt de mogelijkheden om tot een hogere energie-efficiëntie te komen. Met professioneel advies begeleiden we je naar het beste batterijopslagsysteem voor jouw business!

Offerte & opbrengstberekening

Op basis van jouw bedrijfseigen energiebehoeften maken wij een gedetailleerde offerte op. Maximale opbrengst van je zonne-installatie en minimale energieverspilling staan hierbij centraal.

Bestelling & definitieve opmetingen

Ga je over tot bestelling? Schitterend nieuws! Onze specialisten spreken opnieuw met je af. Ditmaal voor de netstudie en de detailengineering. Zo komt jouw bedrijf niet voor verrassingen te staan!

Plaatsing & optimalisering

Eenmaal geplaatst volgens gecertificeerde richtlijnen, regelen wij de keuring. Jouw bedrijfspand is nu een groene hotspot! Maar ook hier stopt onze service niet. Nood aan verdere ondersteuning, optimalisatie of onderhoud? Contacteer ons!

Meer winst dankzij monitoring en slimme sturing

Wil je je zonnepanelen met batterijopslag écht optimaal laten renderen? Laat dan jouw installatie 24/7 digitaal monitoren. Merken onze specialisten een storing of verminderd rendement? Dan lossen ze dit snel op zodat er nauwelijks groene stroom verloren gaat. Bedrijven maximaal ontzorgen, daar draait het om. Zo kan je ook opteren voor slimme sturing. Inspelen op dynamische energietarieven, verbruikspieken vermijden, dynamic load balancing,… Het kan allemaal! Jij hebt het al druk genoeg met het managen van jouw bedrijf. Daarom managen wij graag jouw groene energie.

Fiscale stimuli maken laadstations nóg rendabeler

Met groene investeringen doe je niet alleen de planeet een plezier, het levert je bedrijf bovendien extra financiële voordelen op. Zo geeft een storage battery recht op een verhoogde investeringsaftrek van 20,5%. Zelfs in combinatie met de ecologiepremie+ van Vlaio of sectorspecifieke subsidies zoals de VLIF-steun voor de land- en tuinbouw, waarmee je 30 tot 50% subsidie kan bekomen. Kan je de fiscale spelregels nog moeilijk bijhouden? Onze experten adviseren je graag!

Bezoek onze showroom

We zetten de deuren van onze gloednieuwe showroom open om jou met plezier te ontvangen. Maak een afspraak, kom langs en bewonder onze producten van dichtbij.

Kom naar onze infoavonden

Ontvang je graag gerichte informatie over onze duurzame energieoplossingen? Kom naar onze infoavonden of belevingsdagen en we vertellen er jou alles over!