Realisaties

Advenso heeft al heel wat bedrijven op de groene weg geholpen!
Ontdek op deze pagina enkele bedrijven die genieten van de voordelen
van duurzame energieoplossingen.

Case

Advenso

Positieve energie start bij Advenso. Op ons eigen dak prijkt een PV-installatie van 250 zonnepanelen (duale opstelling oost/west) van het merk Jinko. Goed voor een totaal van 117 kWp. Dankzij 80 kWh batterijopslag van het merk Pylontech spelen we in op dynamische tarieven en zijn we actief op de onbalansmarkt. Daarenboven kunnen we met een VRV driepijps lucht/water warmtepomp van Daikin warmen en koelen. Voeg daar nog 2 laadpalen aan toe van het merk Alfen waarmee we publiek en privé laden met het OCPP betaalsysteem, en wij zijn klaar voor een groene toekomst! Deze duurzame energieoplossingen zorgen bij Advenso voor een productie van +/- 90.000 kWh op jaarbasis en een verbruik van +/- 40.000 kWh. De zelfconsumptie van de zonnepanelen bedraagt ongeveer 50% waarbij de overige energie wordt opgeslagen of verkocht op dynamische tarieven en de onbalansmarkt.

Case

KV Oostende spelershome

De zonnepanelen van KV Oostende werden gefinancierd via een crowdfunding project waar supporters en omwonenden aan konden meedoen. In totaal gaat het over 3 projecten: KVO C-tribune, de spelershome op De Schorre en de hoofdtribune. De energie van de C-tribune wordt volledig aangewend voor het eigen verbruik. De geproduceerde energie van deze tribune wordt via een directe lijn aan de naastliggende Delhaize supermarkt verkocht. Het is nog maar de tweede keer dat deze constructie in Vlaanderen toegepast wordt.

Case

Revi Food

Zonnepanelen op plat dak en hellend dak met trapeziumplaat.
Het familiebedrijf Revi Food heeft meer dan 400 zonnepanelen gelegd op haar bedrijfsgebouw aan de Vismijnlaan 3. “Hiermee willen we onze ecologische voetafdruk verkleinen. De koeling moet het hele jaar door draaien, maar liefst wel op een ecologische manier”, aldus zaakvoerder Wim Quinet. “We willen ook meer duurzame verpakkingen voor onze producten introduceren en ons eigen afvalwater zuiveren”.

Realisaties

Overtuigd van onze positieve aanpak?

Onze gestroomlijnde aanpak staat niet alleen in het teken van het ontzorgen van gezinnen en bedrijven, maar focust ook op bewuste keuzes voor een duurzame toekomst. Wat beter is voor het milieu, is beter voor je budget én futureproof voor volgende generaties. Overtuigd? Ga samen met Advenso voor een lagere footprint!

Bezoek onze showroom

We zetten de deuren van onze gloednieuwe showroom open om jou met plezier te ontvangen. Maak een afspraak, kom langs en bewonder onze producten van dichtbij.

Kom naar onze infoavonden

Ontvang je graag gerichte informatie over onze duurzame energieoplossingen? Kom naar onze infoavonden of belevingsdagen en we vertellen er jou alles over!