Nieuws

Belgische primeur! Advenso gaat als eerste partnership aan met Duracell Energy.

Na het succes in Groot-Brittannië, richt Duracell Energy zijn pijlen op de Belgische markt. Voor de lancering van onder meer de performante Duracell 5+ thuisbatterij, ging het premium merk een samenwerking aan met Advenso, marktleider in duurzame energieoplossingen met vestiging in Zedelgem.

Mark Millar, CEO van Puredrive Energy Ltd, een geautoriseerde licentiehouder van Duracell en Ludovic Vigneron, CEO van Advenso ondertekenden vandaag de overeenkomst. Een gedeelde visie rond duurzame energieoplossingen, vormt de leidraad voor de samenwerking, bevestigt Mark Millar, CEO van Puredrive Energy Ltd, een geautoriseerde licentiehouder van Duracell.

Ludovic Vigneron, CEO van Advenso: “Ik ben uiteraard trots dat we ons officieel Duracell Energy Platinum Partner mogen noemen. Het aanbod van Duracell Energy, bestaande uit de Duracell 5+ thuisbatterij, de EV-lader en de Duracell Smart APP, is baanbrekend te noemen. Ik beschouw de nieuwe samenwerking dan ook als een mooie meerwaarde die past bij het DNA van Advenso als groene innovator.”

Duracell 5+ thuisbatterij

Per batterij bedraagt de opslagcapaciteit 5 kilowattuur, uitbreidbaar tot 25 kilowattuur. Uniek hierbij is de gunstige C-rate. Dit is de waarde die uitdrukt hoe snel de batterij ontlaadt of oplaadt. Bij Duracell 5+ bedraagt dit 1C wat dubbel zo hoog is als de meeste andere aanbieders. Een Duracell 5+ kan bovendien 10.000 cycli aan, een van de hoogste scores op de markt én een belangrijke graadmeter voor de levensduur van de thuisbatterij. Daarnaast maakt het toestel indruk met een IP-waarde van 65. IP staat voor “Ingress Protection” ofwel bescherming tegen water en stof.

“Met een fabrieksgarantie van 10 jaar én een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, mogen we dit product absoluut als een aanwinst beschouwen”, besluit Ludovic Vigneron. “De Duracell 5+ thuisbatterij is compatibel met omvormers van de merken Imeon, Victron en Solis. Vooral met dit laatste merk heeft Advenso al duizenden gezinnen gelukkig gemaakt. Dit laat hen nu toe om het rendement op hun zonnepanelen te optimaliseren en honderden euro’s te besparen.”

Duracell EV-lader en Duracell Smart App

Tegelijkertijd start de uitrol van de Duracell lader voor elektrische wagens, uitgerust met 4 verschillende functies die ervoor zorgen dat de eigen zonneproductie maximaal benut wordt.

In combinatie met de Duracell Smart App wordt het helemaal interessant. De slimme technologie speelt namelijk autonoom in op de actuele energieprijzen. Zo ontstaat er een kruisbestuiving tussen zowel opslag, verbruik als de productie van eigen groene stroom. Kortom de app stuurt alle apparatuur zodanig aan dat een maximale energiebesparing mogelijk is. Inkopen wanneer de prijzen laag zijn, verkopen wanneer de vergoedingen hoog zijn. Precies dan kan je de voordelen van dynamische energiecontracten – waarbij stroomprijzen rechtstreeks gekoppeld zijn aan de markt – optimaal uitspelen. “Real savings for your wallet and the environment”, is dan ook het motto van Duracell Energy.

Lanceringsactie

Last but not least, is er de lanceringsactie. Wie een Duracell 5+ thuisbatterij bestelt, geniet € 400,- korting. Nog tot 31 maart 2024!

Meer weten? Neem dan contact op met Advenso via info@advenso.be of telefonisch op het nummer 050 70 34 33. Je bent ook welkom tijdens de opendeurdag op 22 maart ’24.

Bezoek onze showroom

We zetten de deuren van onze gloednieuwe showroom open om jou met plezier te ontvangen. Maak een afspraak, kom langs en bewonder onze producten van dichtbij.

Kom naar onze infoavonden

Ontvang je graag gerichte informatie over onze duurzame energieoplossingen? Kom naar onze infoavonden of belevingsdagen en we vertellen er jou alles over!