Herstellingen en onderhoud

Het team van Advenso staat paraat
voor herstellingen en onderhoud
aan jouw installaties.

Advenso brengt je installatie in topvorm, klant of geen klant

Door je installatie (preventief) te onderhouden, kun je verschillende problemen vermijden. Gebeurt het toch dat er iets stuk gaat? Dan staan onze positivo’s klaar om je uit de nood te helpen zodat je terug volop duurzame energie kunt opwekken. Klant of geen klant!

Eenvoudige of complexe herstellingen? Wij voeren het uit!

Bij Advenso ontzorgen we jou van de eerste ampère tot de krachtigste zonnecel. Niet enkel het plaatsen van installaties zet deze missie kracht bij, maar ook onze service na installatie. De techniekers van Advenso voeren professionele herstellingen uit aan zonnepaneleninstallaties, omvormers, warmtepompen, airco’s, laadpalen, batterijen. Uiteraard kun je ons ook na de herstelling bereiken voor vragen of extra service.

Reiniging van zonnepanelen

De beschermende laag van zonnepanelen zorgt voor opmerkelijk minder vuil. Toch is het belangrijk om je zonnepanelen om de 2 à 3 jaar te laten reinigen voor een optimaal rendement. Jaarlijkse reiniging kan aanbevolen zijn bij zonnepanelen met een vlakke of zeer minieme hellingsgraad, in de buurt van industrie, bij last van gevogelte of in een bosrijke omgeving. Door het (hardnekkige) vuil wordt het zonlicht namelijk minder goed opgenomen en verlies je kostbare groene stroom. Advenso laat jouw zonnepanelen terug blinken! Voorkom een verlies aan rendement en contacteer ons voor een afspraak.

Wil je graag jouw installatie laten reinigen om daarna terug volop te kunnen genieten van jouw zonne-energie?
Bij Advenso staan we voor jou klaar.

Tarieven
• € 15,50 per paneel voor vlot bereikbare daken. Inclusief verplaatsing- en transportkost.
• Indien het dak niet bereikbaar is en een hoogwerker vereist, bedraagt de bijkomende kost € 495.

Wist je dat we ook proactief jouw zonnepaneleninstallatie kunnen monitoren en zo snel op de bal kunnen spelen bij eventuele pannes of herstellingen? Zo geniet je steeds van het meest optimale rendement! Wil je een stapje verder gaan en volledige controle krijgen over jouw energie? Kies dan voor onze slimme sturing.

Onderhoud van airco en warmtepompen

Jouw airco of warmtepomp zorgt voor heerlijke warmte en/of verkoeling in huis. Om volop van dit aangename klimaat te kunnen blijven genieten, is een jaarlijks onderhoud sterk aanbevolen. Onze techniekers zijn expert in hun vakgebied en voeren de nodige controles uit zodat jouw installatie optimaal blijft werken. Tijdens een onderhoud aan jouw airco of warmtepomp checken we heel wat zaken zoals de ventilator, de filter en de veiligheid. Reken zo op een langere levensduur van jouw toestellen en een gezond luchtklimaat.

Voordelen van een onderhoud

Je vermijdt hoge kosten voor het herstellen van defecten.

Via onderhoud kunnen problemen tijdig opgespoord en opgelost worden. Zo voorkom je hoge kosten om de airco te herstellen.

De airco gaat langer mee, dat is duurzaam.

Een airconditioning installatie die regelmatig onderhoud krijgt, blijft optimaal werken en gaat dan ook langer mee.

Lager energieverbruik.

Airconditioning die goed werkt, heeft een lager energieverbruik. Dat heeft een positieve invloed op jouw energiefactuur.

Gezondere binnenlucht.

Dankzij onderhoud van je airco voorkom je dat bacteriën en schimmels zich in de installatie nestelen. Zo vermijd je slechte geurtjes en allergische reacties als gevolg van een vuil aircosysteem.

Is je airco of warmtepomp aan onderhoud toe? Onze installateurs komen graag langs! Ontdek hier de tarieven die we hanteren om jouw installatie terug in topconditie te brengen.

Tarieven
• Vanaf € 185 voor 1 binnenunit + 1 buitenunit.
• € 75 voor elke bijkomende binnen- of buitenunit.
• € 1,60 kilometervergoeding.

Vraag naar jouw herstelling of onderhoud

Is jouw installatie toe aan een herstelling of onderhoud? Vul het formulier in zodat één van onze positivo’s zo snel mogelijk contact met jou kan opnemen om dit verder in te plannen.

Laat een onderhoud bij voorkeur in de wintermaanden of begin van de lente uitvoeren voor een snelle reactietijd.

Bezoek onze showroom

We zetten de deuren van onze gloednieuwe showroom open om jou met plezier te ontvangen. Maak een afspraak, kom langs en bewonder onze producten van dichtbij.

Kom naar onze infoavonden

Ontvang je graag gerichte informatie over onze duurzame energieoplossingen? Kom naar onze infoavonden of belevingsdagen en we vertellen er jou alles over!