Duracell Energy

Het aanbod van Duracell Energy, bestaande uit de Duracell 5+ thuisbatterij, de EV-lader en de Duracell Smart App, is baanbrekend te noemen.

Belgische primeur: Advenso is Duracell Energy Platinum Partner

Met veel trots mogen we meedelen dat Advenso officieel Duracell Energy Platinum Partner is! Na het succes in Groot-Brittannië, richt Duracell Energy zijn pijlen op de Belgische markt. Voor de lancering van de performante Duracell 5+ thuisbatterij, maar ook de EV-lader en de Energy Smart APP ging het premium merk een samenwerking aan met Advenso.

Duracell 5+ thuisbatterij

Per Duracell 5+ thuisbatterij bedraagt de opslagcapaciteit 5 kilowattuur, uitbreidbaar tot 25 kilowattuur. Uniek hierbij is de gunstige C-rate. Dit is de waarde die uitdrukt hoe snel de batterij ontlaadt of oplaadt. Bij Duracell 5+ bedraagt dit 1C wat dubbel zo hoog is als de meeste andere aanbieders. Een Duracell 5+ kan bovendien 10.000 cycli aan, een van de hoogste scores op de markt én een belangrijke graadmeter voor de levensduur van de thuisbatterij. Daarnaast maakt het toestel indruk met een IP-waarde van 65. IP staat voor “Ingress Protection” ofwel bescherming tegen water en stof.

De Duracell 5+ thuisbatterij is compatibel met omvormers van de merken Imeon, Victron en Solis. Vooral met dit laatste merk heeft Advenso al duizenden gezinnen gelukkig gemaakt. Dit laat hen nu toe om het rendement op hun zonnepanelen te optimaliseren en honderden euro’s te besparen.

Duracell EV-lader en Duracell Smart App

Tegelijkertijd met Duracell 5+ start de uitrol van de Duracell lader voor elektrische wagens, uitgerust met 4 functies die ervoor zorgen dat de eigen zonneproductie maximaal benut wordt. In combinatie met de Duracell Smart App wordt het helemaal interessant. De slimme technologie speelt namelijk autonoom in op de actuele energieprijzen. Zo ontstaat er een kruisbestuiving tussen zowel opslag, verbruik als de productie van eigen groene stroom. Kortom de app stuurt alle apparatuur zodanig aan dat een maximale energiebesparing mogelijk is. Inkopen wanneer de prijzen laag zijn, verkopen wanneer de vergoedingen hoog zijn. Precies dan kan je de voordelen van dynamische energiecontracten – waarbij stroomprijzen rechtstreeks gekoppeld zijn aan de markt – optimaal uitspelen. “Real savings for your wallet and the environment”, is dan ook het motto van Duracell Energy. 

Ontdek de voordelen van de Duracell 5+ thuisbatterij. Een veilige batterij met een gunstige C-rate, een IP-waarde van 65 en 10 jaar garantie.
Jaarlijks voorziet Advenso 3.000 klanten van hun eigen groene stroom. Ontdek wat zij van onze positive energy solutions vinden.

Bezoek onze showroom

We zetten de deuren van onze gloednieuwe showroom open om jou met plezier te ontvangen. Maak een afspraak, kom langs en bewonder onze producten van dichtbij.

Kom naar onze infoavonden

Ontvang je graag gerichte informatie over onze duurzame energieoplossingen? Kom naar onze infoavonden of belevingsdagen en we vertellen er jou alles over!