Zoals de naam doet vermoeden bevatten de blauwe of polykristallijne panelen meerdere siliciumkristallen per zonnecel, terwijl de monozonnepanelen slechts één siliciumkristal bevatten. Dit laatste type wordt steeds populairder voor woningen. Niet alleen omwille van de vlakke afwerking en zwarte look, maar ook qua rendement scoren monokristallijne zonnepanelen meestal enkele procenten beter. Dat hebben ze te danken aan het vernuftige productieproces, waarbij alle kristallen in dezelfde richting komen te liggen met het oog op een nog betere lichtabsorptie. Een erg dankbaar product dus voor kleinere dakoppervlaktes. Beschik je over voldoende ruimte? Dan zijn polykristallijne panelen eveneens een goede keuze en in aanschaf zelfs iets goedkoper. Zo bewijzen ze zeker hun nut voor bedrijfsgebouwen. Meer weten over de verschillende types? Praat met een expert van Advenso.

Advenso
Marsbiebuikstraat 13
8210 Zedelgem

Volg ons

Bezoek onze showroom

We zetten de deuren van onze gloednieuwe showroom open om jou met plezier te ontvangen. Maak een afspraak, kom langs en bewonder onze producten van dichtbij.

Kom naar onze infoavonden

Ontvang je graag gerichte informatie over onze duurzame energieoplossingen? Kom naar onze infoavonden of belevingsdagen en we vertellen er jou alles over!