Jij bent baas
over jouw
energie

De aankoop
van je energie-systeem

Bij de aankoop van zonnepanelen en/of thuisbatterijen komt er heel wat kijken. Om jou, als klant, te begeleiden tijdens het hele (zonne)proces, vind je hieronder alle informatie en nodige documenten rond de aankoop van zonnepanelen en/of thuisbatterijen. Bovendien werkten wij een overzichtelijk stappenplan uit, om je stap voor stap te begeleiden.

Ongetwijfeld heb je nog vragen.
Vind je antwoord snel en makkelijk bij de veelgestelde vragen.

Kiezen voor Advenso is kiezen voor de meest betrouwbare oplossing. Sinds 2007 zijn wij actief als installateur en vormen wij een vaste waarde in de sector. Advenso combineert producten van de hoogste kwaliteit en bied je zo de beste totaaloplossing inzake groene energie.

Als je installatie volledig operationeel en gekeurd is, dan ben je wettelijk verplicht om de installatie binnen de 30 dagen na keuring aan te geven bij de netbeheerder. Na aanmelding bij de netbeheerder kan je pas subsidies opvragen. Het indienen van een subsidieanvraag dien je binnen de 6 maanden te regelen.

0

zonnepanelen
geplaatst

0

thuisbatterijen
geplaatst

jaar groene
ervaring

medewerkers
tot jouw dienst

> 0

Levert een thuisbatterij op in mijn woning?

Deze installatie biedt mooie complementaire voordelen op. De thuisbatterij is een opslagruimte voor je energie en zorgt voor een grotere energie-onafhankelijkheid.

Ons stappenplan

Welkom!

Na je bestelling krijg je een welkomstmail met een document waarin we de verdere stappen doorlopen van aankoop tot installatie en oplevering.

Opmeting

Daarna plannen wij een opmeting in bij jou thuis. Op deze manier weten we 100% zeker dat je dak en/of elektrische installatie geschikt zijn.

Opmeet­ verslag & herbevestiging van de offerte

Na de opmeting ontvang je een definitief verslag met eventueel noodzakelijke aanpassingen op je offerte. Een energieke dankjewel voor het vertrouwen!

Afspraak installatie

We nemen contact met je op om een datum af te stemmen voor de installatie. Alweer een stapje dichter naar energie-onafhankelijkheid!

Installatie

Op de afgesproken datum komen onze gecertificeerde installateurs jouw gloednieuwe energieoplossing(en) plaatsen.

Kwaliteitscontrole

Daags nadien controleren we of de installatie correct werkt en of deze optimaal presteert. We stellen de monitoring voor je in, waarna je per mail je persoonlijke logingegevens ontvangt. We vragen ook gelijk de elektrische keuring aan bij een erkend keuringsorganisme.

Facturatie

Je ontvangt de eindfactuur per mail.

A.R.E.I.-keuring

ACEG, het erkend keuringsorganisme, zal bij jou langskomen voor de keuring.

Oplevering dossier

Na betaling van het saldo, ontvang je meteen alle nodige documenten en certificaten m.b.t. jouw zonnestroominstallatie.

Aanmelden

Vergeet je zonnestroominstallatie niet aan te melden bij netbeheerder Fluvius. Doe dit zeker binnen de 30 dagen (zoals de wet voorschrijft).

Overtuigd van onze
positieve aanpak?

Onze gestroomlijnde aanpak staat niet alleen in het teken van het ontzorgen van gezinnen en bedrijven, maar focust ook op bewuste keuzes voor een duurzame toekomst. Wat beter is voor het milieu, is beter voor je budget én futureproof voor volgende generaties. Overtuigd? Ga samen met Advenso voor een lagere footprint!

Veelgestelde vragen

Meer weten over zonnepanelen in combinatie met thuisbatterijen? Een vraag over (slimme) laadpalen, airco’s of warmtepompen? Raadpleeg hier in één oogopslag heel wat nuttige informatie.

Vind je niet het juiste antwoord? Contacteer ons!

Jaarlijks voorziet Advenso 3.000 klanten van hun eigen groene stroom. Ontdek wat zij van onze positive energy solutions vinden.

Bezoek onze showroom

We zetten de deuren van onze gloednieuwe showroom open om jou met plezier te ontvangen. Maak een afspraak, kom langs en bewonder onze producten van dichtbij.

Kom naar onze infoavonden

Ontvang je graag gerichte informatie over onze duurzame energieoplossingen? Kom naar onze infoavonden of belevingsdagen en we vertellen er jou alles over!